ФК «Ужгород» розпочав переможну ходу

ФК «Ужгород» розпочав переможну ходу
Підопічні Мирослава Бабяка здолали «Мункач» 3:1.

 

Підготовку до другої половини чемпіонату України з-поміж аматорських клубів, головна команда з обласного центру продовжила контрольними поєдинками. Першим спаринг-партнером для підопічних Мирослава Бабяка та В’ячеслава Пінковського став МФА «Мункач», який у минулому чемпіонаті фінішував на 5-ій позиції. Як виявиться згодом, у жодної з команд нема особливих кадрових проблем. Проте, ніхто з головних тренерів конкретики щодо нововливань не вніс.

«Ужгород» прогнозовано розпочав першим номером. І, щонайменше, тричі  міг розписатись у воротах суперника ще у першому таймі. Забігаючи наперед, таймів було три. Спочатку Вадим Селещук влучно пробив під поперечину. Голкіпер – парирував. Згодом удару завдавав у площі штрафного майданчика Антон Предчук – воротар знову на висоті. А під завісу тайму блискавичний індивідуальний прохід лівим краєм та входження у карну зону від Сергія Машталіра закінчилось ударом у ближню сітку, однак із зовнішньої сторони.

«Мункач» відповідав не менш часто, хоча, на правду, не так гостро. Підопічним Мирослава Бабяка вдалося розпочати гольову серію лише в другому таймі. Свій перший м’яч за «Ужгород» забив Дмитро Рацин, який замкнув філігранний простріл з правого флангу від Володимира Дурана.

У третьому таймі ужгородці збільшили свою перевагу до трьох забитих м’ячів. Відзначаються Дрозд та Ковач. Юрій реалізував подачу з кутового, а Іван вміло виконав одинадцятиметровий удар. Команда Віктора Ряшка зуміла відповісти всього одним голом – комбінаційні дії партнерів на вістрі атаки завершив Василь Герег.

Як підсумок, клуб Андрія Андріїва розпочав переможну ходу новим сезоном. І хоч це контрольний поєдинок, «Ужгород» підтверджує реноме однієї з кращих команд Закарпаття, яка вже 14 квітня, сподіваюсь, успішно проведе дебютний поєдинок у рамках всеукраїнського аматорського чемпіонату. Нагадаємо, підопічні Мирослава Бабяка у рамках другого кола зустрінуться із чортківським «Кристалом». Однак, загальнодержавним змаганням передуватиме зимова першість. «Сьогодні я хотів переглянути усіх футболістів, які минулоріч уже захищали кольори «Ужгорода» і новачків, що поповнили ряди нашого клубу лише в період зимового міжсезоння. Місце в основному складі собі не забезпечив ще ніхто. Я скажу більше – з багатьма доведеться попрощатись. У сьогоднішньому протистоянні результат не був пріоритетним, оскільки мене цікавили, в першу чергу, індивідуальні якості гравців. Загалом я задоволений, хоча до окремих футболістів зауваження є. Мене особливо турбує захист. Над вдосконаленням цієї ланки працюватимемо першочергово», - зауважив головний тренер ФК «Ужгород» Мирослав Бабяк.

Із середи до п’ятниці «Ужгород» тренуватиметься на штучному полі  Середнього та в тренажерному залі. А другий товариський матч проведе вже цієї суботи на згадуваній спортивній споруді. «Ужгород» поміряється силами із підопічними Вадима Дьордя о 12:30.

Олександр СЛЄСАРЧУК

 

30 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів