У Мукачеві викрито судового експерта НДКЦ при отриманні хабаря

У Мукачеві викрито судового експерта НДКЦ при отриманні хабаря
У Закарпатській області затримано судового експерта Закарпатського науково - дослідного експертно - криміналістичного центру (НДКЦ) МВС України, що обслуговує один з територіальних сервісних центрів в м. Мукачеві.

 

Встановлено, що експерт вимагав від місцевого мешканця 300 дол США за безперешкодне проведення експертного дослідження транспортного засобу та видачу відповідного експертного висновку. Затримали його на робочому місці, при отриманні  частини неправомірної вигоди в сумі 4 тис грн. Крім того, в ході проведення обшуку даного службового кабінету, правоохоронцями вилучено значні суми готівки, походження якої буде встановлюватись.

Попередня правова кваліфікація у кримінальному провадженні за ч.3 ст.368 КК України - вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою. Наразі триває проведення першочерговий слідчих дій з документування протиправної діяльності експерта, після чого затриманому буде оголошено про підозру. До обрання судом міри запобіжного заходу, чоловік утримуватиметься в ізоляторі тимчасового  тримання.

 

Прес-служба прокуратура Закарпатської області

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів