ГРВІ "косить" закарпатців – рівень захворювання зріс ще на 52 відсотки

ГРВІ "косить" закарпатців – рівень захворювання зріс ще на 52 відсотки
Протягом тижня (станом на п’ятницю, 1 лютого) до медичних закладів Закарпаття із симптомами гострої респіраторної вірусної інфекції (ГРВІ) звернулося 8 тисяч 281 чоловік, що на 52 відсотки більше, ніж за попередні сім днів. Показник захворюваності становить 657 на 100 тисяч населення і перевищує епідемічний поріг на 21%.

 

65 відсотків з усіх захворілих – це діти до 17 років, із них кількість дітей від 5 до 14 років досягла 73 відсотків. Географія найбільшого поширення хвороби серед дітей – Свалявщина, Рахівщина, Мукачівщина та м.Мукачево.

Епідемічні пороги перевищені у Воловецькому районі в 6 разів, у Міжгірському – в 2 рази, в Ужгородському – на 42%, у Виноградівському – на 56%, у Великоберезнянському – на 19%.

Продовжено карантин ще на тиждень у школах м.Ужгород, Ужгородського району, деяких навчальних закладах Воловецького району, а також школах Виноградівського, Міжгірського, Іршавського, Великоберезнянського, Берегівського та Рахівського районів. Продовжено канікули до 8 лютого в школах Тячівського району.

moskal.in.ua

Читайте також: Грип 2019: симптоми, лікування, як передається і як відрізнити від застуди 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів