«Ужгород» продовжує перемагати в товариських матчах

«Ужгород» продовжує перемагати в товариських матчах
Головна команда обласного центру стабільно, впевнено та результативно входить до нового сезону. За тиждень до старту зимової першості «Ужгород» встиг провести вже другий контрольний поєдинок. Цього разу його спаринг-партнером став минулорічний срібний призер «Середнє». Та варто відзначити, головний коуч Вадим Дьордь формує нову команду, зібрану з молодих футболістів. Та й в «Ужгорода» було трохи більше часу для підготовки.

 

Щодо фаворита цієї зустрічі, аналізуючи якісний склад суперників, запитань практично не виникало. Однак, враховуючи факт виключно підготовчий, чекав рівного протистояння за невеликої переваги учасника аматорського чемпіонату України. Відверто, мої сподівання виправдались, принаймні у першому таймі.

Підопічні Мирослав Бабяка без вагань виступили першим номером і повсякчас тероризували оборону середнянців. До честі останніх – вони грамотно оборонялись і до середини першої 35-хвилинки залишили власні ворота незайманими. Саме тоді відбувся дебютний реалізований штурм ужгородців. Дуран у другій поспіль грі віддає другу гольову передачу. Володимир знову тонко вирізав подачу зліва, яку холоднокровно й точно замкнув Вадим Селещук, ударом у дальній кут.

«Ужгород» згодом міг подвоїти перевагу завдяки зв’язці: Пуканич-Машталір. Адріан філігранним пасом вивів на самотнього голкіпера Машталіра, та Сергій не зумів завдати завершального удару. Гості усе ж забезпечать собі зручний гандикап. Та буде це у другому таймі.

На 51-ій хвилині, після розіграшу кутового, м’яч повертається до Ковача. Іван м’яко навішує на Предчука й Антон головою переправляє м’яч у сітку.

Через тринадцять хвилин «Ужгород» забив третій гол. Антон Предчук розрізав захист середнянців точним пасом у штрафну на Машталіра. Цього разу Сергій не став пробивати, натомість віддав Дудашу. Михайлу нічого не залишалось, як відправити м’яч у сітку. 3:0.

Дудаш, зрештою поставить завершальну в матчі крапку. За хвилину до фінального свистка він у карному майданчику влучив у захисника, виборов м’яч і, накрутивши двох оборонців, відзначився дублем. 4:0. Справедливий, хоч доволі неочікуваний результат.

«У нас іде підготовчий період. Ми зіграли два тайми різними складами, аби налагодити взаємодію між ланками, побачити кожного, хто не перегляді. Результат – 4:0 ще нічого не говорить. Ми зібрали більш кваліфікованих футболістів, а «Середнє» другий тайм грало повністю юнаками. Тому результат закономірний. Попереду на гравців чекає зовсім інше навантаження. Адже досі тренування були втягуючими – одноразовими. Плюс стабільні ігри із стабільними суперниками уже в зимовій першості. Де завдання – виключно вигравати», – каже старший тренер ФК «Ужгород» В’ячеслав Пінковський.

«Ми сьогодні зіграли перший матч. Не головне – хто і скільки тренується, а хто у кого в розпорядженні. «Ужгород» має досвідчених футболістів, «Середнє» – молодь. У першому таймі я задоволений грою. Хлопці виконали тактичну установку. У другому таймі – ні. Як підсумок, п’ятеро футболістів покинуть нашу команду. Вони поки не готові грати на рівні. До старту зимової першості ми проведемо ще один товариський поєдинок і, сподіваюсь, гідно виступимо в перших офіційних змаганнях», – зауважив головний тренер ФК «Середнє» Вадим Дьордь.

Прес-служба ФК «Ужгород»

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів