За хокейне золото Закарпаття боротимуться «Шахтарські барси» та «Ужгородські вовки»

За хокейне золото Закарпаття боротимуться «Шахтарські барси» та «Ужгородські вовки»
Сьогодні, 3 лютого в Ужгороді на льодовій ковзанці Ice Land відбулися півфінальні матчі-відповіді чемпіонату Закарпаття з хокею.

 

Першими на льодовий майданчик вийшли «Шахтарські барси» та «Синевир». Нагадаємо, що тиждень тому саме «Барси» зуміли взяти гору. А от цього разу в основний час гри вікторію з рахунком – 3:2 святкувала команда «Синевир». А от у двох таймах овертайму чудово відіграли хокеїсти з мікрорайону «Шахта», які доволі швидко ще в першому овертаймі вколотили три шайби в сітку воріт «Синевира». Лише в другій десятихвилинці додаткового тайму команда «Синевир» одну шайбу відквитала – тож у фінал виходять «Шахтарські барси».

В іншій півфінальній парі зійшлися «Ужгородські вовки» на чолі зі своїм капітаном Василем Ябриком та найдосвідченіша команда чемпіонату – «Спартак». У складі останніх грає найстарший гравець крайового чемпіонату – 69-річний Валерій Баранов, який не боїться вступати в жорсткі єдиноборства з більш молодшими опонентами. В складі «спартаківців» виступає й минулорічний чемпіон України з гірських лиж Ігор Гам. Однак «Вовки» вчергове зуміли довести свою перевагу – якщо перша двадцятихвилинка завершилася без взяття воріт жодною з команд, чудово в цей відрізок часу відіграв воротар «Спартака», який рятував команду мінімум в чотирьох епізодах. Але  вже в другому періоді команда Василя Ябрика вколотила три шайби в ворота «спартаківців», а основний час гри завершився переконливою перемогою «Вовків» - 7:2.

Тож у фіналі, який відбудеться за тиждень,  10 лютого за золото чемпіонату Закарпаття боротимуться «Шахтарські барси» та «Ужгородські вовки».

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів