Футзал в Ужгороді: «Беркут» у лізі вищій крокує до чемпіонства, а в інших боротьба ще йде

Футзал в Ужгороді: «Беркут» у лізі вищій крокує до чемпіонства, а в інших боротьба ще йде
2-3 лютого відбулись ігри десятого туру Ужгородської футзальної ліги сезону 2018/2019.

 

У суперлізі головним поєдинком туру стала зустріч УТЕІ – «Медея» . Чинний лідер зумів здолати студентів з рахунком – 5:4.Героєм зустріч став Едгар Русин, хет-трик якого за дві хвилини до завершення приніс «Медеї» бажану перемогу.

УжНЕТ доволі впевнено перемагає «Юніпов» - 8:0. В ужнетівців постарався Сергій Білан, який на грубу гру проти нього відповідав забитими голами – зумів зробити покер.

Видовищним виявився матч«Кам’яниця» – «Олімпік», який завершився з результатом -  5:6. У «Олімпіка» блискучий матч видав Володимир Варваринець, який завдяки чотирьом голам приносить перемогу «олімпійцям».

Матч «Вікінг» – «Вопак» - 0:5 (тех. пор.)

Турнірне становище команд в Суперлізі: «Медея» – 25 очок; УЖНЕТ – 23; «Олімпік» – 20; УТЕІ – 16; «Вікінг» – 10; «Камяниця» – 7; «Юніпов» – 6; «Вопак» – 5.

У вищій лізі у центральній зустрічі вишки "Перечин» – «Беркут» перечинці добре стартували і на перерву пішли переможцями та далі мукачівці розігрались і провели чотири голи,  й вирвали перемогу – 4:5 практично забезпечивши собі чемпіонство.

Схожий сценарій був і в наступній грі – "СМЕ» – «Штурм». «Штурм», забивши три у першій половині все одно не зумів втримати перевагу і поступився судмедекспертам, де хет-трик оформив Артем Слободін - 5:4

Невиччани здобувають одну з найбільших перемог, беруть реванш за минулу поразку і скорочують відстань до третього місця – «Невицький замок» – «Епіцентр» - 5:0.

Коритнянці хоч і йдуть внизу, і грали без свого лідера Ковтана, та все одно зуміли створити проблеми «Худльову». Команди по черзі вели у рахунку, сама гра виявилась досить емоційною з жорсткою боротьбою – «Худльово» – «Коритняни» - 3:3.

Турнірне становище:  «Беркут» – 26; «Перечин» – 17; «Епіцентр» – 13; «Худльово» – 13; «СМЕ» – 12; «Штурм» – 11; «Невицький замок» – 11; «Коритняни» – 5.

У перша лізі «Тімвір» повторно зумів справитися із«Сторожницею», перегравши останніх – 4:2.

«Інваспорт» здобуває таку довгождану першу перемогу в сезоні, обігравши «Фенікс» - 3:1, завдяки якій залишає останнє місце.

«Рятівник» до матчу з між гірським «Шипотом» підійшов з короткою лавою запасних і зустрів серйозний опір з боку міжгірців. Та хет-трик Мартинича, який дістався вже другого місця у списку бомбардирів, дозволяє й надалі утримувати перше місце у Першій лізі – 4:3 перемагає «Рятівник».

«Трактор» у гострій та безкомпромісні боротьбі зумів дотиснути«Будівельник» - 2:0, провівши голи незадовго до фінальної сирени і тим самим відірвались від четвертого місця.

Турнірне становище: «Рятівник» – 27 очок; «Тімвір» – 26; «Трактор» – 20; «Будівельник» – 16;

«Сторожниця» – 12; «Інваспорт» – 6; «Шипіт» – 5; «Фенікс» – 4.

У другій ліз іКС «Ужгород» у матчі з «Імперією» з перших хвилин повів у рахунку завдяки голами Ростислава Ковача і у підсумкусвяткував перемогу – 4:2, яка наблизила їх до другого місця.

У грі«Верховина» – «Ужнет+» обидва тайми завершились з однаковим рахунком на користь Ужнет+, тож – перемога ужнетівців  - 4:2.

«Зіна» неочікувано втрачає очки, а з ними і шанси на золоті медалі в протистоянні з «Прималексом» - 1:1.

Без свого головного бомбардира Грицкевича «Лугош» без проблем справився з «Ядзакі» - 10:0.

Турнірне становище: «Лугош» – 30; «Зіна» – 21; КС «Ужгород» – 20; «Ужнет+» – 15; «Імперія» – 12;

«Верховина» – 11; «Прималекс» – 7; «Ядзакі» – 0.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів