Закарпатських підприємців закликають скористатися програмами, спрямованими на підтримку бізнесу!

Закарпатських підприємців закликають скористатися програмами, спрямованими на підтримку бізнесу!
Депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв сьогодні під час регіональної Ради підприємців у Закарпатській області висловив сподівання, що підприємці активніше долучатимуться до використання можливостей програм, спрямованих на підтримку бізнесу в регіоні.

 

Про це депутат обласної ради Андрій Андріїв написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук:

"Підтримка малого та середнього бізнесу, стартапів – ці питання стали ключовими сьогодні під час розширеного засідання регіональної Ради підприємців у Закарпатській області.

Разом із фахівцями, бізнесменами обговорили результати виконання програми малого та середнього підприємництва на Закарпатті за попередні роки. Зокрема, йшлося й про використання коштів обласного бюджету для часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів.

Відзначу, що подібна програма діє не тільки у нас, а і в багатьох регіонах держави і є дуже популярною. Натомість у Закарпатті позаторік жоден підприємець не звернувся за допомогою, а минулоріч — тільки восьмеро, причому кожен із них отримав по 100 тисяч гривень. На 2019 рік із обласного бюджету заплановано виділити з цією ж метою 2 млн грн (у 2018-му це було тільки 1,5 млн грн), і ми сподіваємося, що підприємці скористаються нагодою.

Від себе ж хочу звернутися до всіх підприємців краю, щоб користувалися програмами, спрямованими на підтримку бізнесу. Бо якщо будуть працювати підприємства, то надходитимуть податки до бюджету, розвиватиметься область. І найголовніше – закарпатці тут, дома, матимуть роботу!"

Нагадаємо також: більше про регіональні програми розвитку можна прочитати на сайтах Закрапатської обласної ради та Закарпатської ОДА.

uzhgorod.net.ua

 

05 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів