Неповнолітні злодії: за минулу добу три майнові злочини вчинили 17-18-річні закарпатці!

Неповнолітні злодії: за минулу добу три майнові злочини вчинили 17-18-річні закарпатці!
Злочинність молодшає: на жаль, тільки впродовж минулої доби закарпатські правоохоронці розкрити три крадіжки, і у всіх фігурували молоді юнаки.

 

Двоє неповнолітніх - 17-річних юнаків - учора, 5 лютого, вчини два злочини, ще один на рік старший пішов "на діло" вже втретє... Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Закарпатської області.

 Один -17-річний хустянин - в автобусі вкрав гаманець і зняв з картки чималі кошти. ОПеративники виявили хлопчину швидко, кримінальне провадження відкрито за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.  

Ще одного 17-річного хлопця підозрюють у крадіжці майна з привтного обійстя в обласному центрі. Юнак викрав колонки і ще дещо, речові докази вже навіть частково вилучено. Кримінальне провадження розслідується за частиною 3 статті 185 ККУ. 

А поліціяя Свалявщини рослідує факт крадіжки з місцевого супермаркету - тут поцупили дорогі алкогольні напої. Вкрав 18-річний юнак, мешканець міста над Латорицею. Причому вже не вперше...  Слідство за фактом триває, інформують у поліції.  

 

06 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів