Ужгородська сноубордистка Аннамарі Данча: Я це зробила, нарешті повірила, що можу виграти медаль Чемпіонату світу

Ужгородська сноубордистка Аннамарі Данча: Я це зробила, нарешті повірила, що можу виграти медаль Чемпіонату світу
Ужгородська сноубордистка Аннамарі Данча-Чундак продовжує радувати своїми здобутками. Після шостого місця на чемпіонаті світу в американському Прак-Сіті з гігантського паралельного слалому закарпатка 5 лютого в паралельному слаломі і взагалі показує другий час.

 

«Я це зробила, нарешті  повірила по-справжньому, що можу виграти медаль Чемпіонату світу, і зробила це, - розповідає Аннамарі. – День видався дуже насичений.  Встала о 3 години ночі, мабуть через зміну часового поясу, або просто від нетерпіння  в очікуванні старту Три години до підйому мріяла про медаль чемпіонату світу, і намріяла собі.В січні з 31 дня 23 провела на снігу, в тренуваннях чи змаганнях, була можливість і відпочити але я ставила чітку ціль підійти в найкращій формі до цього чемпіонату світу, і це сталося!

10 років беру участь у кубках та  чемпіонатах світу, виступала на трьох олімпійських іграх, і нарешті такий високий результат. Я вдячна собі в першу чергу за внутрішню роботу над собою, за впертість та наполегливість в тренуваннях, за віру в себе, за високий аналіз, який провожу останнім часом, за розвиток, який, мабуть, приходить з віком.Вдячна Богу за те, що чує мої молитви, за вдачу, яка сьогодні була на моєму боці.Вдячна батькам, які завжди вірили в мене і бажали по-справжньому і щиро мені всього лише найкращого, за спортивне виховання. Вдячна коханому чоловікові та донечці, які мене просто люблять, які мотивують йти до мети. Вдячна сестрі яка завжди поряд, моя надійна подруга у всьому і завжди.Вдячна тренеру збірної команди за порозуміння, розумний підхід, надійність та чесність, за створення для нашої команди і взагалі сноуборду в Україні всіх благ які тільки можливі. Всього не напишу, що зараз переживаю, мало слів. Головне що я щаслива, переповнена любов’ю та добром» . – пише на своїй сторінці в «Фейсбук» віце-чемпіонка світу.

Нагадаємо: Ужгородка виграла срібну медаль для України на чемпіонаті світу зі сноубордингу

 

06 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів