Рік роботи: депутат Закарпатської облради Андрій Андріїв прозвітував перед виборцями

Рік роботи: депутат Закарпатської облради Андрій Андріїв прозвітував перед виборцями
Депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв зустрівся з виборцями.

 

Про це Андрій Андріїв написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

"Учора спілкувався з мешканцями Ужгорода – вже традиційно звітував про те, що  вдалося зробити в місті загалом і на цьому окрузі зокрема за рік, що минув.

Зустріч провели в актовій залі ЗОШ № 19, разом зі мною спілкувалися з виборцями і депутати Ужгородської міської ради Віталій Готра та Володимир Білонка. Від себе особисто та від колег дякую всім, хто прийшов – це значить, що люди цікавляться тим, що відбувається в місті, і завдяки такій позиції, впевнений, вдасться багато зробити!

Такі зустрічі проводжу систематично. Зараз, спілкуючись із виборцями, вкотре наголосив, що намагаюся вирішувати питання виборчого округу №52, що охоплює велику територію Нового району Ужгорода, але як депутат обласної ради переймаюся й проблемами міста та краю загалом. Аби вирішити їх, об’єднуємо зусилля і на рівні Ужгорода, області, держави, залучаємо кошти з бюджетів усіх рівнів, ініціюємо втілення інфраструктурних проектів. 

Розмова тільки про те, що вдалося зробити, виявилася тривалою. Акцентував увагу на основних моментах, зокрема, було облаштоване транспортне коло на перехресті вулиць Капушанської-Миколи Бобяка, капітально відремонтована вулиця Марії Заньковецької, проведено заміну внутрішньої водопровідно-каналізаційної мережі, а також заміну зовнішньої, дворової, каналізації ЗОШ №19.

Чимало зроблено в 2018-му і  для залучення ужгородських дітей до здорового способу життя, зокрема, облаштовані сучасні футбольні майданчики зі штучним покриттям у ЗОШ № 5 та ЗОШ № 8. Окремо розповів про потужні проекти, пов’язані з міським стадіоном «Авангард»: за кошти Державного фонду регіонального розвитку та міського бюджету Ужгорода тут здійснено реконструкцію легкоатлетичного ядра стадіону. Крім того, до оновлення центрального поля та будівництва додаткового поля зі штучним покриттям на території стадіону долучився футбольний клуб «Кішварда» за участі Федерації футболу Закарпаття. А в підсумку модернізація «Авангарду» дасть змогу говорити про заснування в області футбольної академії, також тут можна буде проводити змагання навіть міжнародного рівня.

Ще один проект, який успішно реалізований і отримує схвальні відгуки від усіх містян – це створення комунального підприємства «Ужгородський муніципальний транспорт». 10 новеньких, зручних «Електронів» курсують у місті на двох маршрутах, і ми докладемо всіх зусиль, щоб упродовж наступних років такі автобуси їздили по всьому місту.   

Також розповідав про реконструкцію площі Шандора Петефі, про оновлення набережної Незалежності, продовження капітальних ремонтів внутріквартальних територій, тротуарів, ознайомив присутніх із тими масштабними проектами, які плануємо реалізувати в Ужгороді в 2019 році.

Звичайно, в людей багато запитань, вони зверталися й зі своїми проблемами. Цікавило присутніх, що буде у майбутньому з парком «Кірпічка», турбують питання кредитів, особливостей оплати спожитої електроенергії, нюансів у співпраці з обслуговуючими організаціями. Багато є таких проблем, у вирішенні яких ми, депутати, зможемо посприяти. Але найголовніше, що коли люди бачать, що влада працює для них, що ті, кого обирали, справді поруч, то починають довіряти. І це спонукає працювати далі!"

uzhgorod.net.ua

 

06 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів