На "Ужгородську палачінту" буде їздити не лише паровозик, але й "Електрон"

На "Ужгородську палачінту" буде їздити не лише паровозик, але й "Електрон"
Усі вже в передчутті найсмачнішого фестивалю зими "Ужгородська палачінта". Цього року чимало приємних новацій. От, зокрема, й те, що до Боздоського парку можна буде дістатися на автобусі, який курсуватиме спеціально на фестиваль. Журналісти Uzhgorod.net.ua дізнавалися подробиці.

 

Спеціальний маршрут у Боздоський парк запускає КП "Ужгородський муніципальний транспорт".

У самому ж комунальному підприємстві нам повідомили, що курсуватиме автобус у суботу та неділю 9 й 10 лютого, а вартість проїзду буде такою самою, як і зазвичай – 5 гривень. Оскільки у вихідні на 18 маршруті їздять не всі автобуси, то й, відповідно, є можливість забезпечити транспортне сполучення на фестиваль

Сполучення з парком забезпечуватиме один "Електрон", пасажиромісткістю близько 100 чоловік. А інтервал руху становитиме близько 40 хвилин. Орієнтир – позначка "Палачінта - Боздоський парк" на табло автобуса.

Нагадаємо, що у дні фестивалю з пл. Театральної у парк також курсуватиме спеціальний паровозик.

Автобус "Електрон" курсуватиме за маршрутом: 

Боздоський парк – пл. Корятовича (через ж/д вокзал) – Боздоський парк

Перелік вулиць: Слов’янська набережна, пл. Б.Хмельницького, вул. Митна, вул. Собранецька, пл. Корятовича, вул. Шумна, вул. Анкудінова, вул. Станційна, пр. Свободи, пл. Кирила і Мефодія, вул. Минайська, вул. Грушевського, вул. Заньковецької, вул. Легоцького, вул. Бабяка. 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів