Святкова шпаргалка до Дня Валентина. Ужгородка Анюта Артемюк виготовила для закоханих неймовірні прикраси

Святкова шпаргалка до Дня Валентина. Ужгородка Анюта Артемюк виготовила для закоханих неймовірні прикраси
Уже невдовзі – День Святого Валентина, дівчата й хлопці замисляться над тим, що подарувати коханій половинці. Аби полегшити завдання, редакція uzhgorod.net.ua вирішила продовжити публікації в рубриці «Святкова шпаргалка». У нашому місті так багато талановитих людей, що про всіх не переписати... Тож сьогодні пропонуємо Вам чудові прикраси від майстра декору Анюти Артемюк з Ужгорода!

 

Нагадаємо, ужгородка Анюта Артемюк виготовляє власноруч унікальні прикраси-брошки.  Про це наше видання вже писало перед новорічними святами. 

Святкова шпаргалка: унікальні прикраси-брошки від ужгородки Анюти Артемюк 

Щоразу Анюта втілює нові й усе складніші задумки, експериментує, використовуює нові матеріали тощо.

 

Більшість ідей, як сама розповідає, із життя. "Ось, приміром, одна з перших робіт – єдиноріг, для донечки. Потім зробила собачу лапку для вчительки доньки – вона волонтерка з ГО «Кожен має другий шанс». Десь щось бачу, і якщо мені подобається, то роблю. Але при цьому ніколи не копіюю, завжди привношу щось своє", - розповіла Анюта.

 На виготовлення брошки , зі слів майстрині, йде 1-2 вечори залежно від складності.

 Читайте також: Святкова шпаргалка до Дня Валентина. Знайомтеся – ужгородка Ольга Тесовська та її унікальний декор

"Узагалі подібні прикраси дуже змінюють образ дівчини, вона виглядає чарівною і загадковою. Тому я би радила не боятися експериментувати – грайливе око з віями та пухкенькі губки на комірці пальто викличуть неабиякий інтерес у багатьох. Ще модне зараз пір'я, пташки, каміння. На вибір є багато цікавих речей, головне, уявити, як і з чим одягати", _ розповідає про модні тенденції авторка.

 Анюту можна знайти в Інстаграм – art_anjuta_jewellery та Фейсбук - Anjuta Art, там можна побачити все, що вже вийшло з її рук, а також зв’язатися і, за бажання, замовити.

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів