П'ять бурих ведмедів із непростим минулим тимчасово перебуватимуть на Закарпатті.У якому стані тварини?

П'ять бурих ведмедів із непростим минулим тимчасово перебуватимуть на Закарпатті.У якому стані тварини?
Тварини утримувалися в міні-зоопарку міста Покровськ (Донеччина).  Тварини перебували у тісних клітках і антисанітарних умовах, що є порушенням норм.

 

5 лютого Красноармійський міжрайонний суд Донеччини наклав арешт на ведмедів, а вже 8 лютого вони оселилися у Реабілітаційному центрі національного природного парку «Синевир».

– Транспортування тварин пройшло успішно, без пригод. Ці ведмеді мають циркове минуле, тож для них подорожі не є чимось новим.Досі тварини жили у жахливих умовах. За свою багаторічну практику я ще не бачив такого поганого ставлення людей до ведмедів, як це було у Покровську, – розповідає ветеринарний лікар Микола Мірошніченко, який супроводжував тварин з Донеччини до Карпат.

– Зараз у нашому Реабілітаційному центрі перебуває 31 ведмідь. На плечах працівників закладу лежить багато роботи і відповідальності. Особлива увага прикута до нових мешканців. Ще ніколи одночасно до нас не потрапляла така кількість ведмедів – аж п’ять. Їх помістили у карантинний сектор. Тварин оглядає ветлікар, – каже директор національного природного парку «Синевир» Микола Дербак.

Джерело: Національний природний парк "Синевир"

 

08 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів