Гастрономічна насолода: В Ужгороді почалася Палачінта (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Гастрономічна насолода: В Ужгороді почалася Палачінта (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Млинці з м'ясом чи шоколадом та навіть млинцеві торти – на фестиваль "Ужгородська палачінта" можна йти з нотатником для рецептів. Сьогодні у Боздоському парку розпочався улюблений гастрономічний фестиваль ужгородців та гостей міста. Журналісти Uzhgorod.net.ua й собі трохи посмакували. Що ж тільки очима їсти?

 

Цьогорічний фестиваль ювілейний – триває вдесяте. Організатори обіцяють чимало цікавого, як-от конкурси з цінними призами, веселу розважальну програму та, звісно, визначення найкрутішого палачінтмейкера!

З новацій ще одна приємність – до парку з Театральної можна дістатися паровозиком, а в суботу й неділю з площі Корятовича курсуватиме ще й "Електрон".

Крім млинців серед пропонованого численні страви із закарпатським колоритом, медова та сирна продукція, широкий вибір вин та закарпатської паленки. А на іншій алеї знайдете сотні виробів ручної роботи від місцевих майстрів.

Особливу локацію облаштували волонтери "Руху підтримки закарпатських військових": свою ятку ведмеді присвятили полоненим українським морякам. Усе тут в морському стилі, а про полонених нагадують кораблики з іменем кожного, хто зараз знаходиться у застінках мордора.

Фестиваль триватиме в суботу та неділю. Найбільш насиченою програма буде завтра – заразом обиратимуть і найсмачніші палачінти, а вже у неділю фест завершиться фаєршоу та спаленням символу зими – Мари.

Більше дивіться на фото Ксенії Шокіної спеціально для Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів