Жінкам на замітку: ТОП ефірних олій для кутикул

Жінкам на замітку: ТОП ефірних олій для кутикул
Жінки прагнуть, щоби руки виглядали доглянутими. Для цього регулярно вдаються до послуг майстра з манікюру. Та слід пам’ятати, що це шкодить нігтикам, зокрема кутикулі, яка потребує особливого догляду.

 

1.  Ефірна олія лаванди - було доведено, що це найбільш універсальна олія на планеті, яка зміцнює нігті і кутикулу, а також зберігає їх гідробаланс.

2.  Олія чайного дерева володіє антиоксидантними, антисептичними, протизапальними, протигрибковими і антибактеріальними властивостями, що робить її однією з найбільш цінних ефірних олій для боротьби з грибком нігтів

3.  Ефірна олія мірри вважається кращим засобом для зростання нігтів - олія володіє прекрасними зволожуючими властивостями, які захищають кутикулу від сухості, а пластини - від ламкості, стоншування і пошкодження.

4.  Ефірна олія лимона освітлює жовті плями на нігтях так само, як і лимонний сік. Вона також робить нігті блискучими.

5.  Олія зародків пшениці - містить рекордну кількість вітаміну Е. Продукт захищає ніжну шкіру навколо нігтів від впливу вільних радикалів (натомість ви можете використовувати аптечний вітамін Е в капсулах).

6.  Ефірна олія ладану - один з найдавніших beauty-засобів для росту нігтів. Олія також захищає кутикулу від інфекцій і лущення завдяки своїм зволожуючим і антибактеріальним властивостям.

7.  Ефірна олія герані також добре відома своїми зволожуючими властивостями, а ще вона бореться з бактеріями, які можуть вразити шкіру навколо нігтьових пластин після манікюру.

Джерело: Укр Медіа

 

10 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів