Вибираємо дешевий диван

Вибираємо дешевий диван
Якщо ви шукаєте дешевий диван, але такий на якому буде комфортно відпочивати, ви повинні знати декілька критеріїв вибору, щоб недорогий диван не опинився на практиці поганим.

 

Як і з чого роблять дивани

Найважливішою частиною меблі є каркас. Він може бути металевий або дерев’яний чи мати обидва матеріали у конструкції. Гарним рішенням буде обрати металеву – це буде значно дешевше, а також метал у каркасі зробить його стійким у повсякденному використанні.

Друга частина – це наповнювач та пружинний блок. Від них буде залежати те, наскільки комфортно ви будете себе відчувати на дивані. Наповнювач надає м’якість, а пружини забезпечують повернення у початкову форму.

Якщо говорити про оббивку, наповнювач та їх ціну, при виборі дешевого дивану слід орієнтуватися на синтетику, бо вона є більш бюджетною.

Механізми

Якщо говорити про функціональність недорогого дивану – бажано він повинен трансформуватися у ліжко.

Є декілька механізмів:

  • Акордеон – суть полягає у тому, що якщо потягнути за спеціальну ручку він розтягнеться як гармошка.
  • Єврокнига –нижня частина дивана підіймається і ніби розгортається як книга.
  • Дельфін – конструкція притаманна для диванів, які можна поставити у кут. Потягнувши за ручку нижня частина дивану ніби виїжджає знизу і підіймається трішки у гору.

Плюси цих конструкцій у тому, що вони не сильно впливають на ціну. Також відсутність шухлядногопростору робить ці конструкції дешевшими. Обирайте ту модель, яка подобається найбільше. Також не забувайте, що якщо вам потрібен ну дуже недорогий вибір – слід брати той, який взагалі не розкладається

Особливості та поради

Тепер коли ви знаєте із чого диван складається так як працює перейдемо до порад:

  • Якщо ви купляєте недорогий диван через інтернет магазин, то ви маєте повне право випробувати його на комфортність. Приїхавши на склад ви маєте у присутності консультанта розкласти його, присісти або прилягти. Проведіть долонею по оббивці. Не забувайте, що навіть за невеликі кошти ви можете обрати той дивани, на якому вам буде комфортно. Не соромтесь це робити, бо бюджетні меблі на те і бюджетні, щоб бути максимально доступними.
  • Якщо вибудете обирати розкладну конструкцію слід порівняти декілька моделей одразу. Проблема яка зустрічається найчастіше – це коли при розкладці меблі його стики дуже заважають спати. Тому обирайте оптимальний для себе варіант. А якщо ви не хочете брати розкладний диван –у довжину він повинен бути трошки більше ніж ваш зріст.
  • Не думайте, що бюджестність це синонім несмаку. Навіть недорогий диван має бути гарним на вигляд, щоб вам було приємно сидіти та лежати на ньому. Якщо вам говорять у магазині, що немає елегантних та дишевих диванів – вас обманюють. Продовжуйте шукати.

Користуючись цими порадам ви зможете обрати недорогий диван, якість якого не розчарує. Наприклад, на сайті www.amf.com.ua

 

11 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів