Cлоупстайл: прогрес підопічних мукачівця Станіслава Кравчука – очевидний

Cлоупстайл: прогрес підопічних мукачівця Станіслава Кравчука – очевидний
Після успіху Олександра Абраменко (срібло ЧС)- вихованця закарпатського тренера Енвера Аблаєва добрий результат показав підопічний іншого мукачівського наставника Станіслава Кравчука – Орест Коваленко в дисципліні фрістайл-слоупстайл.

 

17-річний Орест став 23-м на дебютному для себе  чемпіонаті світу в американському Парк Сіті. Позаду себе він залишив чималу кількість більш досвідченіших спортсменів. А чемпіоном став британець Джеймс Вудс, срібло в норвежського фристайліста Бірка Руда, третю сходинку посів американець Ніколас Гоппер. Серед дівчат змагалася ще одна українка - Катерина Коцар.

Слід зауважити, що слоупстайл на Україні почав активно розвиватися лише минулого року, коли тренером збірної команди в цій дисципліні став наш земляк Станіслав Кравчук. Незважаючи на короткий відрізок часу, вже видно, що наші спортсмени прогресують, зважаючи, що для них це лише п’яті за ліком офіційні старти. До прикладу, О.Коваленко на кубку світу в Австрії в листопаді минулого року був 50-м, а на юнацькому чемпіонаті світу в Новій Зелландії влітку 2018 року показав 44-й результат.

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів