Закарпатські контрабандисти спіймали облизня, намагаючись підкупити прикордонників

Закарпатські контрабандисти спіймали облизня, намагаючись підкупити прикордонників
Організатори тютюнової контрабанди не полишають спроб втягнути прикордонників у незаконні оборудки на кордоні.

 

Чергову спробу підкупу військовослужбовців Мукачівського прикордонного загону зафіксовано вчора на ділянці відповідальності відділу «Ділове». 

Так, під час патрулювання місцевості до прикордонного наряду, автомобілем «КІА» іноземної реєстрації, під’їхали двоє чоловіків, які запропонували військовослужбовцям неправомірну винагороду за сприяння в переміщенні тютюнової контрабанди. Отримавши категоричну відмову, зловмисники проігнорували законні вимоги прикордонників надати для перевірки документи, що посвідчують особу та спробували втекти. Вже за кілька хвилин правопорушників затримали. Ними виявились 46-річний та 26-річний мешканці селища Солотвино.

Для складання адмінпротоколів за статтею 185-10 КУпАП, чоловіків доставили до прикордонного підрозділу. Наразі справу скеровано до суду, який і визначить міру покарання чоловікам.

Крім того, до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст.369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів