Трагедія на Виноградівщині: після пожежі вогнеборці виявили тіло загиблої власниці оселі

Трагедія на Виноградівщині: після пожежі вогнеборці виявили тіло загиблої власниці оселі
14 лютого о 05:30 до Служби порятунку «101» повідомили про пожежу в житловому будинку, що на вул. Петефі в с. Оклі Гедь Виноградівського району. За викликом прибули чергові відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів, пожежно-рятувальної групи смт Вилок та місцева пожежна команда с. Неветленфолу.

 

Під час гасіння всередині однієї із кімнат бійці ДСНС виявили тіло людини. Пізніше з'ясувалося, що це 34-річна власниця оселі.

Пожежу було локалізовано о 07:00, а о 08:25 її повністю ліквідували.  Вогнем знищено перекриття та покриття будинку на площі 30 кв. м та речі домашнього вжитку .На місці події працювали 8 вогнеборців та три автоцистерни.

Причина виникнення пожежі та інші обставини справи встановлюють правоохоронці.

Загалом, з початку року в Закарпатській області вже зареєстровано 155 пожеж, де загинуло 10 осіб та стільки ж травмувалося.

В основному громадяни розраховуються власним життям через свою таки недбалість. За правило, люди самі неправильно користуються приладами опалення, або ж засинають із недопалками. За таких умов убивцею людей на пожежі стає чадний газ.

Управління ДСНС України у Закарпатській області в черговий раз закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки у власних помешканнях. Проявляти особливу пильність та обережність при використанні пічного опалення, газового й електричного обладнання та устаткування. Слідкувати за справністю електропроводки вашого помешкання, не перевантажувати електромережу одночасним ввімкненням декількох приладів значної потужності. Виходячи з дому, вимикати електроприлади. Треба подбайти про те, щоб ваша малеча не мала доступу до сірників та інших небезпечних предметів. Будьте обережними і відповідальними, бережіть себе і свої домівки від вогню! 

 У ДСНС України у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів