Як на Закарпатті ремонтують дороги державного значення (ФОТО)

Як на Закарпатті ремонтують дороги державного значення (ФОТО)
На автодорогах держанного значення Закарпаття продовжуються роботи з ліквідації аварійної ямковості.

 

Оперативну інформацію про ремонти доріг надали  uzhgorod.net.ua у прес-службі Служби автомобільних доріг у Закарпатській області.

Як йдеться у повідомленні, у низинній частині області на ділянках доріг, де не проводилися середні поточні та капітальні ремонти, утворилася значна ямковість, яка впливає на безпеку дорожнього руху. "В зв'язку з цим та настанням сприятливих погодних умов протягом двох останніх тижнів розпочаті роботи з ліквідації аварійної ямковості на основних маршрутах області холодними асфальтобетонними сумішами з використанням «ремонтерів» та щебеневими сумішами", - уточнили у прес-службі.

У відомстві додали, що станом на 15.02.2019 року на автодорозі М-06 ліквідація аварійної ямковості практично завершується, ведуться роботи на автодорогах Н-13 Львів- Самбір-Ужгород у межах Ужгородського та Перечинського районів, на автодорозі М-24 Велика Добронь-Мукачево-Берегове-КПП «Лужанка» в Мукачівському та Берегівському районах, на автодорозі Н-09 Мукачево-Рахів- Богородчани-Івано-Франківськ-Рогагин-Бібрка-Львів на вкрай вражених ділянках, де планується продовження середніх ремонтів, аварійні вибоїни засипаються щебеневою сумішшю для підтримання безпечних умов проїзду .

"Для збільшення обсягів робіт та пришвидчення термінів їх виконання запущено в роботу асфальтобетонний завод в м. Мукачево, активно проводяться роботи з підготовки до запуску асфальтобетонних заводів у містах Хуст, Ужгород та смт Тересва", - додали в Службі.

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів