У жінки та чоловіка на Закарпатті копи знайшли "звеселяючу" травичку – розпочато слідство

У жінки та чоловіка на Закарпатті копи знайшли "звеселяючу" травичку – розпочато слідство
Протягом доби у Берегові та Перечині правоохоронці вилучили наркотичні речовини. За обома фактами розпочато слідство.

 

Поліція Закарпаття продовжує працювати над вилученням з незаконного обігу заборонених речовин. 

Так, протягом минулої доби правоохоронці Берегівщини та Перечинщини задокументували два факти незаконного зберігання марихуани. 

У місті Берегово дільничні офіцери поліції спільно зі співробітниками Управління поліції охорони під час патрулювання, зупинили для проведення перевірки 44-річну берегівчанку, яка поводилася підозріло. 

У кишені куртки жінки правоохоронці виявили поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на марихуану. Пакунок, загальною вагою 20 грамів, вилучили та направили на експертизу. У справі розпочате слідство за статтею 309 Кримінального кодексу України.

У Перечині інспектори групи реагування патрульної поліції вилучили наркотики у пасажира транспортного засобу. Близько 15:00, патрулюючи вулиці, поліцейські помітили автомобіль, який був припаркований з порушеннями вимог ПДР. Під час спілкування з водієм, останній пояснив, що очікує на своїх знайомих, які от-от мають підійти. Доки правоохоронці документували дане правопорушення, згідно з Кодексом України про адміністративні порушення, до авто підійшов чоловік, стан якого викликав підозру у поліцейських. 35-річному ужгородцю запропонували пройти освідування на наркотичне сп’яніння, у відповідь на що чоловік добровільно видав правоохоронцям два згортки фольги, у яких знаходилася суміш рослинного походження, зовні схожа на марихуану. Речовий доказ вилучено, а за фактом розпочате слідство за статтею 309 ККУ (Незаконне зберігання наркотичних засобів). 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів