Алкогольний "рекорд" від водіїв на Закарпатті – 14 п’яних за кермом протягом доби

Алкогольний "рекорд" від водіїв на Закарпатті – 14 п’яних за кермом протягом доби
За минулу добу у восьми районах області поліцейські зафіксували 9 випадків керування транспортними засобами водіями у стані алкогольного та наркотичного сп‘яніння.

 

Серед нетверезих кермувальників - один неповнолітній.  Ще 5 випадків виявили  працівники Управління патрульної поліції області.

Нетверезих водіїв  правоохоронці виявили на території Ужгородського, Перечинського, Мукачівського,  Берегівського, Іршавського, Тячівського та Виноградівського районів. Серед них - один неповнолітній. 

Працівники групи реагування патрульної поліції Перечинського відділення зупинили в Перечині автомобіль марки «Renault», за кермом якого перебував 55-річний місцевий житель  у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,73 проміле алкоголю. 

Другого порушника правоохоронці  зупинили у селі Зарічево Перечинського району. Водій автомобіля марки «ВАЗ», 42-річний  житель села Ворочево,  мав явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. У присутності свідків правоохоронці  склали на нього відповідний  адмінпротокол. 

У селі Великий Раковець Іршавського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення зупинили автомобіль марки «Volkswagen», яким керував мешканець сусіднього села Малий  Раковець. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, проте від проходження медосвідування відмовився. У присутності свідків на нього склали відповідний адмінпротокол.  

Нетверезого неповнолітнього кермувальника виявили працівники Дубівського відділення поліції. Драгер зафіксував у 17-річного водія автомобіля «ВАЗ-2103», мешканкця села Ганичі Тячівського району - 1,24 проміле алкоголю. Він також керував без водійського посвідчення. На юнака склали відповідні адмінпротоколи. 

25-річного водія автомобіля «ВАЗ-2106» у стані  наркотичного сп‘яніння задокументували працівники поліції Берегова. 

По одному факту  керування транспортними засобами водіями у стані алкогольного сп‘яніння задокументували працівники груп реагування патрульної поліції Мукачівського та Ужгородського районів. 

Ще п’ятьох нетверезих водіїв виявили  працівники Управління патрульної поліції області.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів