В Ужгороді в розпалі "Медовуха Фест" – фестиваль, присвячений медовому напою (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В Ужгороді в розпалі "Медовуха Фест" – фестиваль, присвячений медовому напою (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Сьогодні в Ужгороді провели офіційне відкриття щорічного гастрономічного фестивалю, присвяченого медовому напою – "Медовуха Фест".

 

Фестиваль стартував напередодні, на нього приїхали понад три десятки виробників із Закарпаття: бджолярі, винороби, фермери тощо, а також привезли сири із сусідньої Івано-Франківщини. На сцені організатор – голова Асоціації пасічників Закарпаття Володимир Лях – зазначив, що фестиваль проводять уже ввосьме та запросив ужгородців і гостей міста дегустувати представлені їжу та напої, скуштувати страви закарпатської кухні.

Розважали й невеликою концертною програмою: виступили музичний гурт «Гудацька Тайстра», народний фольклорно-етнографічний ансамбль «Ужгород» та вокальний ансамбль «Писанка».

На ярмарку можна придбати різні сорти меду, пилок, прополіс, солодощі на основі меду та багато іншого. "Господиня" фестивалю, що відображено в його назві, – медовуха. Пасічники презентують різні її види, діляться секретами приготування.

Триватиме «Медовуха Фест» до вечора неділі, 17 лютого. На сцені – «вільний мікрофон», тож усі охочі можуть долучитися до концертного супроводу, – повідомляє Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів