Магістранти економічного факультету УжНУ відправились у доросле життя

Магістранти економічного факультету УжНУ відправились у доросле життя
Уже чимало дипломів магістрів було вручено та чимало пролунало щирих побажань з цього приводу у стінах Ужгородського національного університету цьогоріч. Дочекались своєї черги і випускники економічного факультету. У п’ятницю, 15 лютого, у великій залі ректорату відбулась урочиста церемонія вручення дипломів магістрам. На свято завітали батьки та друзі випускників, щоб підтримати й привітати близьких їм людей.

 

Традиційно, першим до слова запросили декана економічного факультету Віталія Сержанова, який наголосив, що не прощається з випускниками, адже чекає в аспірантурі сьогоднішніх випускників, які бажають побудувати кар’єру викладача вищого навчального закладу. І, звісно, привітав магістрантів із завершенням такого важливого й насиченого життєвого етапу – студентства: «Бажаю вам постійного розвитку і досягнення тих цілей, до яких ви так прагнете. Хай обраний вами шлях приносить вам радість і, звичайно, гідні матеріальні блага. Бажаю вам здоров’я, наснаги, хай Господь завжди допомагає вам. І запам’ятайте те, чого вас навчали на економічному факультеті: «Ніколи не потрібно зупинятися на досягнутому!». Життя побудоване таким чином, що людина рухається вперед або залишається в минулому. Тож хай для вас існує тільки дорога до ваших мрій» .

До вітань долучився член-кореспондент НАН України, заслужений працівник освіти України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, заслужений професор УжНУ, доктор економічних наук Василь Мікловда: «Мені надзвичайно приємно сьогодні мати можливість привітати вас із отриманням диплому магістра економічного факультету УжНУ. Радує, що наші магістри мають високий рівень знань і підготовки. І свідченням цього є велика кількість дипломів з відзнакою, які ви отримаєте невдовзі. Не забувайте про свій рідний факультет, підтримуйте зв’язки з своїми викладачами. А найвищою подякою для будь-якого викладача є отримання хороших відгуків про своїх студентів на професійній ниві. Пам’ятайте, перш за все потрібно стати професіоналом своєї справи та бути справедливою і порядною людиною. Якщо станете саме таким працівником, на роботі вас будуть високо цінувати й ви легко просуватиметесь по кар’єрній драбині. Ще хочу побажати, хай сьогоднішні дипломи принесуть вам радість, щастя, хай вони додадуть вам впевненості в собі та оптимізму в житті».

Зворушливі слова вдячності викладачам університету та одногрупникам пролунали від випускниці спеціальності «фінанси, банківська справа і страхування» Вікторії Микулянець, якій було надано слово від усіх магістрів: «Ось і настав той день, коли ми закінчили університет. Цю подію супроводжують смуток прощання і радість зустрічі із невіданим майбутнім. Саме  сьогодні наша стежина, якою ми йшли спільно впродовж 5,5 років навчання, розійдеться в різні боки. Завтра перед нами відкриється тисяча нових стежин, і кожен зможе віднайти саме свою. Я закликаю кожного з нас пам’ятати нашу альма-матер, адже університет та економічний факультет виконали свою місію – привели нас на вершину професійної досконалості та життєвого успіху. Дозвольте також висловити вдячність нашим наставникам, викладачам та батькам. Нехай успіх ваших випускників та дітей стане вашою винагородою за сумлінну працю».

Після привітань відбулась основна частина свята, до якої винуватці сьогоднішньої події йшли протягом 5,5 років – вручення дипломів магістрів випускникам економічного факультету. А дипломи сьогодні отримали: 69 студентів стаціонару (з яких 30 дипломів з відзнакою) та 85 студентів заочної форми навчання (з яких 30 дипломів з відзнакою). Опісля вручення всі традиційно радісно підкинули конфедератки для фото й отримали ще безліч щирих побажань від своїх рідних.

 Ганна Фельцан,

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів