Українець, який ховав 317 кг жіночих блузок від закарпатських митників, втратив і товар, і автомобіль

Українець, який  ховав 317 кг жіночих блузок від закарпатських митників, втратив і товар, і автомобіль
Сьогодні на митному посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено спробу переміщення через митний кордон України одягу в асортименті. На митний пост українець заїхав автомобілем «RENAULT» з реєстраційним номерним знаком України. Наш співвітчизник прямував із Угорщини в Україну.

 

Для проходження митного контролю громадянин обрав «зелений коридор», чим підтвердив, що не переміщує товари через митний кордон України, які підлягають письмовому декларуванню, оподаткуванню та незаборонені, або обмежені для ввезенням на митну територію України. При усному опитуванні громадянин повідомив, що переміщує виключно особисті речі, заперечивши наявність будь-яких інших товарів.

На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, транспортний засіб було виведено з загального потоку для проведення поглибленого митного огляду.

В ході здійснення огляду транспортного засобу в боксі поглибленого огляду, в автомобілі були виявлені приховані від митного контролю товари іноземного виробництва, а саме: одяг (блузки жіночі, штани) в асортименті, різних торгових марок, загальною вагою 317 кг. Виявлені товари знаходились в спеціально виготовлено сховищі у подвійній перегородці, у стелі автомобіля.

Таким чином, українець вчинив дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил. Одяг, загальною кількістю 801 шт. та автомобіль, вартістю майже 204 тис грн, вилучено.

ДФС у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів