Нардепи від Закарпаття пропонують заборонити імпорт транспортних засобів із Російської Федерації

Нардепи від Закарпаття пропонують заборонити імпорт транспортних засобів із Російської Федерації
Мінінфраструктури підтримало пропозицію народних депутатів Роберта Горвата, Василя Петьовки та Валерія Лунченка заборонити імпорт транспортних засобів із Російської Федерації. У той же час, можливість введення ембарго все ще  вивчають у Міністерстві аграрної політики та продовольства.       

 

«Продовжуємо боротьбу за заборону імпорту транспортних засобів із країни-окупанта. Нещодавно отримали чергову відповідь на наш із Василем Петьовкою та Валерієм Лунченком депутатський запит по цьому питанню. Зокрема, нам повідомили, що Мінінфраструктури не заперечує проти введення ембарго. Однак, заперечення, виявляється, є у Мінагрополітики. При чому, з доволі дивних причин», - заявив парламентар.

Нагадаємо, раніше народні депутати Роберт Горват, Валерій Лунченко та Василь Петьовка закликали Кабмін заборонити імпорт транспортних засобів із Росії. Ідеться про заборону ввезення до України транспортних засобів за товарними позиціями 8701,  8702, 8703,  8704, 8705, 8709, 8711 відповідно до Митного тарифу України. Це, зокрема,  автомобілі легкові та вантажні, моторні транспортні засоби для перевезення 10 осіб і більше, вантажопасажирськi автомобiлi-фургони, трактори, спецтехніка (автокрани, автомобiлi пожежнi, автобетономiшалки, автомобілі притиральні тощо) та ін.

Джерело: прес-служба народного депутата України Роберта Горвата

 

19 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів