Голова облради зустрівся зі закарпатцями. Із чим зверталися?

Голова облради зустрівся зі закарпатцями. Із чим зверталися?
В середу, 20 лютого, перший заступник голови облради Йосип Борто провів черговий особистий прийом громадян, під час якого розглянуто 24 звернення краян. Посадовець уважно вислухав усіх, хто прийшов розповісти про свої проблемні питання, та в межах своєї компетенції надав необхідну допомогу.

 

Так, до прикладу, молода сімейна пара з обласного центру потребує чималі кошти на лікування маленького синочка, який народився з високою патологією. У свої два рочки хлопчик вже переніс 2 операції і тепер для реабілітації йому необхідне щоденне лікування.

А от багатодітна мати з с.Кошелево Хустського району досі живе без газу. У своєму зверненні жінка пише, що виховала п’ятеро дітей. Сім’я малозабезпечена, вона вже пенсіонерка і до того ж важкохвора. Пенсії ледь вистачає на саме необхідне – їжу та ліки, тож на проведення газу, яке коштує 30 тис грн, годі мріяти відкласти.

Четверо людей з інвалідністю різної категорії звернулися до Йосипа Йосиповича по допомогу, бо мають онкозахворювання і для проведення хіміотерапії потребують чималі гроші.

 

Джерело: прес-служба Закарпатської облради

 

20 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів