На Тячівщині копи затримали чоловіка, що наїхав на хлоця та втік з місця події

На Тячівщині копи затримали чоловіка, що наїхав на хлоця та втік з місця події
Працівники Тячівського відділу поліції встановили та затримали мешканця Закарпатської області, причетного до вчинення ДТП, внаслідок якого постраждав неповнолітній. Слідство у справі триває.

 

19 лютого, близько 23:30, до поліції надійшло повідомлення від лікарів Тячівської районної лікарні про те, що до них для надання медичної допомоги в реанімаційне відділення доставлено після ДТП 17-річного мешканця села Колодне.

Постраждалому попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму та політравму.

На місці слідчо-оперативна група встановила, що 40-річний мешканець села Колодне, перебуваючи за кермом автомобіля «Ford Mondeo» на перехресті допустив наїзд на неповнолітнього односельчанина, та поїхав з місця події в невідомому напрямку. Наразі постраждалий знаходиться у лікарні.

Вжитими заходами працівниками працівники поліції встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його. У чоловіка взято аналіз на вміст алкоголю в крові. Автомобіль поміщено на спецмайданчик. 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів