НАВІТЬ НЕВЕЛИКІ ДОЩІ МІСЬКА КАНАЛІЗАЦІЯ “ПРИЙНЯТИ” НЕ МОЖЕ

Таку картину можна спостерігати на вул.Кошицькій навіть за слабенького накрапування з неба. Про тривалі дощі не потрібно говорити: напор води в таких випадках виштовхує каналізаційні люки із пазів на кілька сантиметрів. Зараз в темпі проводять реконструкцію цієї каналізації на особливо складній ділянці поруч із “Світанком” (див. фото).

 

Зливні каналізації на “верхніх” вулицях Ужгорода не в змозі прийняти ту кількість води, яка стікає на низинні райони, зокрема вул.Собранецьку. Подібна ситуація і на вул.Сріблястій, де водоприймальний лоток під час дощу не справляється із ним навіть на 50 відсотків.

[foto]2005/12/01/srib.jpg[/foto]

Слід згадати і про вічно перевантажену автівкаму вул.Гагаріна, на якій цього року міська влада спробувала відремонтувати зливну каналізацію, але обмежилася сотнею метрів та подальшими обіцянками. Під залізнодорожним віадуком на переїзді (вул.Анкудінова) опади не дозволяють проїхати навіть позашляховикам, хоча ремонт місцевої каналізації там проводиться щороку.

Відділ капітального будівництва намагається керувати ситуацією, але поки що у них це не дуже добре виходить. Конкретного вирішення проблеми наразі нема, відбувається лише “підлатування” аварійних точок. Але це не вихід. Питання слід вирішити кардинально, раз і назавжди, бо потоки води, які іноді переростають у річки, на вулицях Ужгорода і наступними роками будуть приносити радість дітлахам та гнівитимуть автомобілістів.

 

01 грудня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів