Найвища якість: на міжнародній виставці в Європі представили українську кам’яну сіль

Найвища якість: на міжнародній виставці в Європі представили українську кам’яну сіль
Нещодавно в м. Берлін (Німеччина) відбулася міжнародна виставка-ярмарок «Зелений тиждень», на якій представник закарпатського підприємства NobilexGroup Іван Ігнац представив весь асортимент фасованої продукції підприємства, включаючи нові його види, зокрема, сіль оптично сортовану, яка вже з’явилася в українських торговельних мережах.

 

Сіль – це найцінніша, створена природою речовина, що збереглася в надрах землі в первозданному вигляді через мільйони років, без дії на неї продуктів діяльності людини та інших техногенних впливів.

Найдоступнішим і багатим джерелом мікроелементів є морська сіль і її відкладення у вигляді кам’яної солі.

Кам’яна сiль містить: до 98,2% NaCl, калій, кальцій, залізо, магній, марганець і ще близько 80 інших дуже необхідних організму мінеральних елементів, навіть золото і срібло!

Сіль кам’яну створила природа 250 мільйонів років тому і вона безпосередньо надходить до Вашого столу в первозданному вигляді.

Державне підприємство «Артемсіль» виробляє продукцію в основному без добавок у вигляді меленої, просіяної, знепиленої солі – саме такий продукт призначений та ідеально підходить для харчування.

Прагнучи забезпечити попит покупців, охочих купувати сіль без природних «сірих» включень, створена продукція «оптично сортована», яка виконується із застосуванням машин із аналогічною назвою.

NobilexGroup є представником державного підприємства «Артемсіль». Наша компанія отримує нові партії різноманітної солі на свої склади як у Львові, так і на Закарпатті. А вже від нас цей корисний і такий необхідний продукт надходить до багатьох споживачів.

 

22 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів