Закарпатцям розкажуть, як узаконити самовільно побудований будинок

Закарпатцям розкажуть, як узаконити самовільно побудований будинок
27 лютого 2019 року відбудеться чергова безоплатна юридична консультація на тему «Оформлення права власності на самочинно збудоване нерухоме майно». Надаватимуть консультації закарпатькі адвокати, тож записуйтеся!

 

Проблема незаконного будівництва є дуже поширеною, у тому числі на Закарпатті. Часто трапляється так, що з певних причин люди не оформлюють усі необхідні документи перед початком будівництва, наголошують адвокати Професійного адвокатського об’єднання CONSENSUS.

"Якщо Ви чи Ваші близькі маєте неоформлені самовільно збудовані індивідуальні житлові будинки, садові, дачні будинки, господарські (присадибні) будівлі і споруди – запрошуємо Вас на безоплатну юридичну консультацію «Оформлення права власності на самочинно збудоване нерухоме майно».

Навіщо потрібно оформлювати право власності на самочинно збудоване нерухоме майно? Отримавши право власності на таке майно, Ви зможете розпоряджатися ним в майбутньому: продати, подарувати, передати у спадок, на законних підставах провести будь-які інженерні комунікації тощо.

Консультація на тему «Оформлення права власності на самочинно збудоване нерухоме майно» відбудеться 27.02 з 13:00 по 15:00 за адресою: м.Ужгород, вул.Гойди, буд.10, офіс 60.

• попередній запис на консультацію обов’язковий

• кількість місць обмежена

• консультація надаватиметься лише за визначеною темою

• запис на консультацію за телефоном +380662044643".

 uzhgorod.net.ua

 

22 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів