«Вітязь» втримав тиск МФА

«Вітязь» втримав тиск МФА
Центральним матчем у групі А стала зустріч між концгазівським «Вітязем» та мукачівським МФА «Мункач». Концгазівський «Вітязь» залишається важким суперником для мукачівської команди.

 

Двічі МФА у минулому чемпіонаті поступалося концгазівцям – вдома та на виїзді. Не зуміли досягти позитивного результату підопічні Віктора Ряшка і в цьому матчі. Тренер Тарас Вайданич зібрав до складу «Вітязя» досвідчених футболістів, а найгрізнішою зброєю концгазівців стали стандарти. Саме під час виконання штрафного та кутового номінальні господарі зуміли реалізувати дві свої нагоди.

«Вітязь» доволі гостро розпочав матч із атак, спрямованих на фактурного Руслана Соскиду, той досить вдало чіплявся за м’яч і змушував фолити на собі захисників МФА. Перший штрафний майстер стандартів у «Вітязя» В.Ковтан пробив невдало, а вже наступний на 15-й хвилині вийшов вдалим і точним, навіть кіпер МФА не зміг взяти цей складний м’яч. Мукачівці відповіли кількома атаками, які, правда, завершилися неточними ударами. На руку «Вітязя» грав і вітер, пориви якого були спрямовані саме на ворота мукачівців. Під час однієї з атак наші оборонці на дальній стінці забули за Соскиду, який головою завершував діагональну передачу партнера – на щастя не влучив у ворота. Та наприкінці тайму після виконання кутового все той же Соскида таки зумів після відскоку стати автором другого голу. Тож на перерву команди пішли за рахунку – 2:0 на користь «Вітязя».

Друга половина зустрічі розпочалася зі стрімкої атаки мукачівців, з виходом віч-на-віч, але воротар «Вітязя» рятує команду. МФА повністю відтіснив «Вітязь» на власну половину поля, який лише відповідав гострими контратаками. Та на 62-й хвилині чергова атака підопічних Віктора Ряшка лівим флангом завершилася ударом-подачею в бік дальньої стійки, а вийшов гол по-під поперечину. Після цього МФА продовжив тиснути на володіння «Вітязя» та надійно грали оборонці та кіпер. Та й концгазівці, контратакуючи двічі ловили мукачівців і могли їх покарати, та в останній момент оборонці вибивали м’яч та й страж воріт виручив. Тож МФА зазнає поразки – 1:2.

Стадіон смт. Середнє «Вітязь» (Концгазо) – МФА «Мункач» (Мукачево) – 2:1 (2:0)

Голи: Ковтан 15, Соскида 40 – Королевич 62

«Вітязь»: Марко Костянтин, Пустовіт Артем, Товт Роберт, Назаренко Олександр, Повхан Сергій, Каганець Юрій, Ковтан Вячеслав, Зизич Андрій, Скунзяк Іван, Дзьоба Едуард, Соскида Руслан.

Запасні: Костак Олександр, Жентичка Іван, Пакош Олександр, Зуб Богдан, Лабяк Юрій, Козуб Юліан, Готра Едуард, Костик Євген.

Тренер: Тарас Вайданич

«МФА»: Уманський Віталій, Поліщук Олег, Максимець Віталій, Жаренко Іван, Міклош Віталій, Курильчик Віталій, Трачук Віталій, Королевич Ігор, Фляшко Михайло, Мамич Владислав, Герег Василь.

Запасні: Колісник Максим, Дьяков Ілля, Апарін Олександр, Байса Іван, Забава Андрій, Тихненко Ігор, Береш Антон, Ковтанюк Едуард.

Тренер: Віктор Ряшко

Арбітр: Михайло Митровський

В інших матчах «Ужгород» впевнено перемагає ФК «Мостиська» - 5:0; а «Середнє» долає ужгородський СДЮСШОР – 2:1.

Семен МИХАЙЛИК

 

24 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів