«Минай» виходить до фіналу Кубку мера Івано-Франківська

«Минай» виходить до фіналу Кубку мера Івано-Франківська
У складному поєдинку «минайці» двічі відігравалися та у серії пенальті вирвали путівку до фіналу! У закарпатців, звісно, окрім бажання потрапити до фіналу, була додаткова мотивація на «Прикарпаття». Хотілося взяти реванш за поразку у товариській грі напередодні. А ще – продемонструвати всім своїм вболівальникам, що команда поступово набирає форму і невдачі у попередніх товариських іграх не означають нічого.

 

Тому і поєдинок з івано-франківським «Прикарпаттям» вийшов доволі яскравим. Звісно, перед власними вболівальниками, яких зібралося на «Хет-трику» чимало, команда з Першої ліги не збиралася програвати. Зрештою «прикарпатці» мріяли знову отримати трофей з рук мера свого міста. Тому і вони були заряджені на боротьбу. А вони була достойна.

Обидві команди з перших секунд увімкнулися у гру. Тому і взяття воріт відбулося досить швидко. «Минайці» атакували, але господарі зуміли відбитися і швидко втекли у контратаку, яка призвела до порушення у штрафній гостей. Арбітр призначив пенальті, яке реалізував Роман Барчук. Але закарпатці швидко відновили перевагу – через чотири хвилини команда заробила стандарт прямо біля штрафної площі івано-франківців. І Анатолій Нурієв знову довів свою профпридатність для таких ударів – 1:1.

Зрештою, після такого бурхливого початку команди зуміли перевести гру в центр поля. А там було чимало боротьби. «Минайці» вже в цьому матчі демонстрували кращі швидкості та взаєморозуміння на полі. І хоч гра була рівна, але «минайці» були гостріші в атаці. Зокрема, у першому таймі мали виходити вперед: Карноза протащив м’яч до штрафної, Нурієв вивів Пиняшка сам на сам, але Василь не влучив у ворота.

Другий тайм, на жаль, розпочався з голу «прикарпатців». Проте закарпатська команда знайшла в собі сили відігратися. Відразу після голу вони фактично прибрали м’яча собі та почали диктувати умови на полі. Так почали виникати шанси у Нурієва, Кополовця, Страшкевича. Останній – свій момент реалізував. На 70-ій він вдало замкнув довгий крос з лівого флангу – 2:2. Звісно, «кусали» і господарі своїми моментами – чого вартий тільки розстріл Худобяка головою в упор. Проте новачок Артем Кулініч на воротах відіграв блискуче, незважаючи на два пропущених голи.

Матч міг завершитися і в основний час, реалізуй за 8 хвилин до кінця Страшкевич свій момент: він увірвався у штрафну, проте його удар спіймав голкіпер. Гра завершилася з рахунком 2:2. За регламентом турніру овертайму не передбачено, тому відразу пробивали одинадцятиметрові пенальті. Вони були драматичні: то івано-франківці виходили вперед, то закарпатці. Зрештою, завдяки сейвам Кулініча та влучним ударам Гегедоша, Страшкевича, Микуляка, Нурієва, Кополовця та Беци «Минай» виходить у фінал цього турніру! А він відбудеться в цю неділю, 24 лютого. Суперником буде рівненський «Верес», який у іншому півфіналі переміг «Калуш» з рахунком 3:0. Стартовий склад: Кулініч, Беца, Допілка, Ощипко, Стасюк, Гавриленко, Микуляк, Карноза, Страшкевич, Пиняшко, Нурієв.

На заміну виходили: Гегедош, Кополовець, Лобода.

Uzhgorod.net.ua

 

24 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів