Як «Невицький замок» програв «Нижньому Коропцю»: особливості гри

Як «Невицький замок» програв «Нижньому Коропцю»: особливості гри
Команда Івана Матьовки не зуміла втримати переможний результат

 

Футболісти з Мукачівщини – беззаперечні лідери групи «В». Не даремно, вони минулоріч святкували підйом на третю сходинку п’єдесталу пошани. Хоч і не без скандалів. Підопічні Віктора Когутича – найіменитіші у другій групі. Проте списувати «Невицький замок» із претендентів у наступний раунд – було б не розумно.

Більше того, саме ужгородські футболісти зуміли першими відкрити рахунок. Послідував розрізний пас із центру поля на Климпуша, Максиму дозволили обробити м’яч і безперешкодно пробити уже в межах карної зони. 1:0. Підопічні Івана Матьовки контролювали ситуацію до 25-ої хвилини. А згодом впали перед натиском «Нижнього Коропця».

Минулорічні бронзові призери вчиняли масовані атаки на невиччан. Останні – зламались. Але  забити підопічним Віктора Когутича не вдавалось до 60-ої хвилини. І це при тому, що були відбитки м’яча і на стійках, і на поперечині. І були багаторазово.

Повертаючись до 60-ої хвилини – відзначається Віталій Кравчак. Він замкнув подачу зліва. А через три хвилини у «Невицького замку» на одного гравця залишилось менше. Вилучили Кінгслі за фол останньої надії.  Мкртчян влучно пробив штрафний. 2:1.

За 15-ть хвилин до закінчення матчу, «Нижній Коропець», ніби, вирішує долю поєдинку, забивши третій гол. Іван Фенчак, після пасу справа від Михайла Трухана, розстрілює ворота суперника. 3:1.

Цей поєдинок стане, зрештою, тривожним для єдиної жінки-президента – Тетяни Когутич, бо її команда на 83-ій хвилині пропустить другий гол. Ярослав Дідик не прогавив пас із правого флангу. 3:2.

Проте, перевага нижньокоропецьких футболістів була відчутною, тож рахунок не змінився. Вони очолюють турнірну таблицю групи «В».

ФК «Н. Коропець»: Дмитро Моісеєнков, Василь Маринець, Артур Маринець, Віталій Кравчак, Василь Перегуда, Генріх Мкртчян, Василь Кривка, Дмитро Манчик, Олег Олберт, Олександр Герцуський, Михайло Трухан.

Запасні: Олександр Лановенко, Василь Дідик, Сергій Данашевський, Микола Цанько, Іван Фенчак, Василь Монда, Василь Сабов, Ярослав Дідик.

ФК «Невицький замок»: Юрій Цвєтков, Ярослав Король, Сергій Щобак, Павло Волонтир, Юрій Жидик, Мілан Гартманн, Олександр Лащо, Іссак Бакура, Максим Климпуш, Ростислав Жолтанин, Михайло Янцо.

Запасні: Юрій Антал, Маккама Кінгслі, Василь Вогар, Олександр Курта, Дмитро Костелей.

Олександр СЛЄСАРЧУК

uzhgorod.net.ua

 

25 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів