Наркотики у перехожих в Берегові – вже не дивина

Наркотики у перехожих в Берегові – вже не дивина
Працівники Берегівського відділу поліції виявили в зупиненого вночі на вулиці місцевого жителя пакетик із канабісом. Наркотичну речовину вилучено та направлено на експертизу. За даним фактом розпочато розслідування.

 

Сьогодні вночі, близько першої години, наряд групи реагування патрульної поліції помітив під час патрулювання міста Берегово підозрілого чоловіка. Його вирішили зупинити та перевірити.

Як з’ясувалося, цей 44-річний житель Берегова свого часу вже потрапляв у поле зору поліції за скоєння кримінальних правопорушень. На запитання, чи має він при собі заборонені речі, чоловік витягнув із рюкзака і віддав поліцейським  поліетиленовий пакет із сухою подрібненою речовиною зеленого кольору,  схожою на наркотик канабіс вагою близько 5 грамів. Як пояснив чоловік, цей наркотик він тримав для власного вжитку. 

Дана речовина вилучена та буде направлена на експертизу. Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту). Походження наркотиків повинно встановити слідство. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів