Каділлак, Мерседес, Шкода: на митниці розповіли, які авто розмитнювали закарпатці

Каділлак, Мерседес, Шкода: на митниці розповіли, які авто розмитнювали закарпатці
5 812 легковиків - саме стільки автівок перебувало на митній території України з порушенням вимог Митного кодексу України, і їх зараз оформили.

 

За ці "євробляхи" власники добровільно сплатили 49 млн 402 тис. грн, або ж 8500 грн за кожне авто.

Сплата коштів автоматично звільнила власників таких "євроблях" від адмінвідповідальності за недотримання вимог митних режимів при ввезенні транспортного засобу з іноземною реєстрацією, строки та умови ввезення якого не дотримані, розповів сьогодні на брифінгу начальник Закарпатської митниці ДФС Станіслав Балуєв.

За даними ДФС у Закарпатській області,  найдешевший з оформлених автомобілів – автомобіль «OPEL ZAFIRA» 2001 року виготовлення, його вартість становила 453 дол. США, а найдорожчий – «CADILLAC ESCALADE» 2018 року виготовлення, його вартість 73 515 дол. США.

Найпопулярніші марки імпортованих авто, які громадяни оформляли: «VOLKSWAGEN», «SKODA» та «MERCEDES-BENZ». Найстаріший імпортований автомобіль «NISSAN PATROL» 1990 року виготовлення, вартістю 1363 дол. США. 

 

До речі, в ДФС навели і ТОП-5 найдорожчих "євроблях":

Загалом, за офіційними даними ДФС, станом на 25 листопада минулого року в Україні перебувало близько 640 тисяч авто, які потребували розмитнення. 

uzhgorod.net.ua

 

25 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів