Конфуз на Свалявщині: п’яний крадій викрав автобус та в’їхав у сніговий насип

Конфуз на Свалявщині: п’яний крадій викрав автобус та в’їхав у сніговий насип
Раніше судимий житель села Березники Свалявського району, перебуваючи в стані алкогольного спяніння, викрав від свого односельця автобус. Викрадача затримала поліція, за даним фактом розпочато розслідування.

 

Уночі 25 лютого в поліцію Свалявського району надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що на дорозі при в’їзді в село Березники стоїть підозрілий автобус.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група виявила автобус марки «ПАЗ» білого кольору, який стояв у снігу на узбіччі дороги. 

Як встановили правоохоронці, транспортний засіб належить жителю Мукачева, а їздить на ньому, перевозячи пасажирів, житель Березників. Тієї ночі автобус викрали на вулиці з-під будинку водія. 

Невдовзі поліція встановила особу викрадача транспортного засобу. Ним виявився 27-річний житель села Березники, який свого часу був засуджений за скоєння тяжких злочинів і відсидів у тюрмі 7 років. 

Цього разу молодий чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, заліз вночі на вулиці до чужого автобуса й скоїв угон. Однак, не маючи навиків водіння, заїхав у сніговий насип, автобус зупинився, і зловмисник кинув його. 

Окрім того, раніше цей чоловік обікрав у своєму селі ще один автобус, припаркований на вулиці, звідки викрав цінні речі. 

Поліція розпочала кримінальні провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом (ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України) і за ч.2 ст.185 ККУ (Крадіжка, вчинена повторно). Фігуранта справи затримано в порядку ст.208 КПК і поміщено під варту. Слідство у справі триває.     

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

26 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів