Умисне вбивство 20-річного чоловіка в Мукачеві – поліція взялася за розслідування справи

Умисне вбивство 20-річного чоловіка в Мукачеві – поліція взялася за розслідування справи
Правоохоронці встановлюють обставини вбивства 20-річного мукачівця, тіло якого виявили на території приватного підприємства. Наразі поліцейські проводять комплексні заходи для встановлення осіб, причетних до злочину, свідків та можливих очевидців. Подію кваліфікували, як умисне вбивство вчинене з корисливих мотивів.

 

Поліція Мукачева розслідує вбивство 20-річного мукачівця. Інцидент трапився ввечері 25 лютого на вулиці Кооперативній на території приватного підприємства. 

До поліції надійшло повідомлення про побиття  та пограбування людини. На місці події правоохоронці виявили тіло хлопця без ознак життя з травмою голови. Загиблим виявився 20-річний мукачівець. 

На місці події  працювали слідчо-оперативна  група поліції, керівництво поліції Мукачева та спецвідділ Головного управління Національної поліції Закарпатської області,  криміналісти та кінологи. 

Всі зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та  затримання вбивць. Також поліція розшукує свідків та можливих очевидців даної події. 

За фактом злочину слідчим відділом Мукачівського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за пунктом 6 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство вчинене з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України.

У разі наявності у вас інформації, просимо повідомити поліцію для того, аби допомогти розкрити цeй зухвалий злочин.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів