Ще одне опитування підтвердило вихід до другого туру актора Володимира Зеленського та діючого Президента Петра Порошенка

Ще одне опитування підтвердило вихід до другого туру актора Володимира Зеленського та діючого Президента Петра Порошенка
Київський міжнародний інститут соціології оприлюднив результати соціологічного дослідження, яке фахівці Інституту провели у період з 8 по 20 лютого 2019 року, опитавши 2042 респондентів, що мешкають у 110 населених пунктах усіх регіонів України (крім АР Крим).

 

Виходячи з даних КМІС, за актора Володимира Зеленського готові проголосувати 26,4% з тих, хто має намір брати участь у виборах, а за Президента Петра Порошенка – 18%. Лідерка ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко отримала 13,8% голосів респондентів.

У свою чергу, 10,9% готові підтримати члена Опозиційної платформи «За життя» Юрія Бойка, 6,4% – лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка, 6,3% – лідера Радикальної партії Олега Ляшка, 3,1% – кандидата від «Опозиційного блоку – партії миру і розвитку» Олександра Вілкула. Решта кандидатів набрали б менше 3% голосів кожен.

Із загальної кількості опитаних 8,3% не пішли б на вибори взагалі, 30,5% не визначилися, за кого голосувати, а 4,4% викреслили б усіх кандидатів або зіпсували бюлетень.

 

26 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів