Розпочалась чергова сесія Ужгородської міськради: затверджено Програму інформатизації

Розпочалась чергова сесія Ужгородської міськради: затверджено Програму інформатизації
Розпочала роботу чергова сесія Ужгородської міської ради. Депутати проголосували за порядок денний і приступили до розгляду питань.

 

Програму інформатизації діяльності Ужгородської міської ради та її виконавчих органів на 2019 рік затвердили сьогодні на сесії.

Програма спрямована на запровадження технологій електронного врядування та електронної демократії в діяльність органів місцевого самоврядування, з урахуванням соціально-економічного розвитку міста в цілому на досягнення раціонального використання науково-технічного та промислового потенціалу, матеріально-технічних і фінансових ресурсів шляхом створення та використання сучасної інформаційної інфраструктури в інтересах вирішення комплексу поточних та перспективних завдань розвитку міста.

Завданням Програми є розвиток е-урядування у виконавчих органах Ужгородської міської ради, вдосконалення електронних сервісів, що функціонують, та створення нових, модернізація локальних мереж, подальше вдосконалення системи електронного документообігу, що дасть можливість зробити максимально простим і доступним щоденне спілкування влади та громади міста, створення єдиної системи контролю результатів діяльності органів виконавчої влади.

Передбачено обсяг фінансування у розмірі майже 6,5 млн. грн.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів