Битва титанів: "Минай" та "Ужгород" зійдуться в контрольному поєдинку

Битва титанів: "Минай" та "Ужгород" зійдуться в контрольному поєдинку
Зустріч кращих закарпатських команд відбудеться 7-го березня на стадіоні Середнього.

 

У рамках підготовки до весняних частин чемпіонату України з-поміж аматорських команд та Другої ліги, головна команда з обласного центру та єдина крайова професійна – проведуть очну зустріч. Обидва клуби уже понад місяць готуються до сезону 2019. Якщо «Ужгород» проводить контрольні матчі з місцевими командами та командами найближчого зарубіжжя, то «Минай» взяв участь у доволі престижному футбольному турнірі – кубку мера Івано-Франківська. Підопічні Мирослава Бабяка паралельно змагаються і в зимовій Першості Закарпаття – команда поки без поразок. «Минай» теж не пас задніх на Франківщині, більше того – поступився виключно у фіналі, примірявши срібні медалі.

Ініціатором контрольного поєдинку між за мить професійним клубом та лідером Другої ліги групи «А» виступив саме коуч ужгородців: Мирослав Бабяк не боїться результату, а навпаки – в протистоянні із сильнішим суперником прагне побачити готовність своїх підопічних до другого кола чемпіонату держави.

««Минай» наразі єдиний представник Закарпаття у професіональному дивізіоні, команда демонструє злагоджену стабільну гру і, як наслідок, на зимову перерву іде в якості фаворита. Керівництво клубу має наміри у наступному сезоні підвищитись у класі. «Ужгород» теж прагне стати на професійну стезю, тому приклад «Минаю» – гідний для наслідування. Ми рівняємось на наших географічних сусідів. У контрольному поєдинку зі старту вийде майже той склад, який змагався з дублем кішвардської «Варди». А через день нас чекає протистояння із «Середнім» у рамках зимової першості», – констатував головний тренер ФК «Ужгород» Мирослав Бабяк.

Матч «Ужгород» - «Минай» відбудеться на стандартному полі зі штучним покриттям Середнього 7-го березня о 15:00.

Віталій БІРОВЧАК, Олександр СЛЄСАРЧУК

Прес-служба ФК «Ужгород»

 

28 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів