Від велосипеда до елетро-інструментів, або що вдалося нацупити закарпатським крадіям за ніч

Від велосипеда до елетро-інструментів, або що вдалося нацупити закарпатським крадіям за ніч
Минулої доби крадіжки чужого майна розкрили працівники поліції Ужгородського, Великоберезнянського та Мукачівського районів. Осіб, причетних до злочинів, затримано, серед них одна жінка.

 

Працівники Ужгородського районного відділення поліції розкрили три крадіжки, скоєні на території обслуговування.

У злочинах підозрюються троє мешканців району, віком 23, 33 та 59 років. Двом з них слідчі поліції  вже повідомили про підозри у скоєнні ними кримінальних правопорушень. Слідство у справах  триває. 

Правоохоронці  Великоберезнянського відділення  поліції розкрили крадіжку мобільного телефону. Кримінальне правопорушення скоїла 35-річна непрацююча мешканка села Мирча. 

Працівники кримінальної поліції  Мукачівського району  затримали  48-річного мукачівця  за підозрою у скоєнні ним двох крадіжок. Чоловік скоїв   крадіжку   будівельних та елетро- інструментів з приміщення ковальні у селищі Кольчино та з гаражу, який належить мешканці села Ракошино. Загальна сума завданих матеріальних збитків  потерпілим - близько 22 тисяч гривень. 

За обома фактами крадіжок у відділенні  поліції відкриті кримінальні  провадження. Наразі відносно фігуранта  справи вирішується питання щодо повідомлення  йому  підозри у вчиненому та обрання  міри запобіжного заходу. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів