Смертельна ДТП на Рахівщині: «ВАЗ 2107» здійснив наїзд на велосипедиста

Смертельна ДТП на Рахівщині: «ВАЗ 2107» здійснив наїзд на велосипедиста
В смт. Великий Бичків водій «ВАЗ 2107» здійснив наїзд на велосипедиста. Внаслідок аварії, 68-річний місцевий мешканець помер на місці події. За фактом розпочато кримінальне провадження.

 

Вчора, 2 березня, на лінію «102» надійшло анонімне повідомлення про те, що по вулиці Центральній в смт. Великий Бичків сталася автомобільна аварія.

На місце події виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що водій автомобіля «ВАЗ 2107» не впорався з керуванням і скоїв наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку. Від отриманих травм 68-річний місцевий мешканець помер. У водія автомобіля, 25-річного жителя села Косівська Поляна, взято зразки крові на вміст алкоголю. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик  Рахівського відділення поліції.

За фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів