Подарунок для музичних гурманів: вперше в Ужгороді Вернон Хілл – соул з Детройту

Подарунок для музичних гурманів: вперше в Ужгороді Вернон Хілл – соул з Детройту
Сьогодні о 19:00 в арт-центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір джазу, соул з Детройту від Vernon Hill Band feat. Melanie Piontek!

 

Вперше в Ужгороді Вернон Хілл - саунд-продюссер, піаніст і вокаліст, один з піонерів Нео Душа, який стояв біля витоків так званого “відродження чорної музики”. Він відомий своєю роботою з Nelly Furtardo, The Black Eyed Peas, Justin Timberlake, Roy Hargrove, Toni Braxton, D’Angelo, J Dilla и Q-Tip.

__________

Вхід: 350 грн

Спеціальна ціна для учасників Кола Друзів: 300 грн.

Купуйте квитки онлайн.

__________

За його плечима концерти, гастролі та треки з Jennifer Lopez, Angie Stone, Jill Scott, Chaka Kahn, Floetry, Brian McKnight, Patti Labelle, Layla Hathaway, Maceo Parker, Fred Wesley, Mario Biondi, Methodman from Wu Tang Clan, Jazzanova, Paul Randolph, Dead Prez і десятками інших легенд.

Український гастрольний тур Vernon Hill Band в підтримку альбому Generations занурить вас в "кореневу" афроамериканську музику на грані фанку і джазу з елементами актуального детройтського звуку. Вернон віртуозно комбінує традиційні інструменти з візуальними синтезаторами, його вокальна техніка варіює від ліричного вокалу і скета до хіп-хопу речетативів і Talkbox-а.

У програмі композиції з нового альбому, а також хіти легендарного продюссера J Dilla, Gill Scott Heron, Curtis Lee Mayfield та інших «ветеранів чорної музики». Вас чекає м'який грув, ліричні мелодії і всесвітньо відомі "бойовики" в повністю "живому" складі: гітара, клавіші, бас, барабани, духовна секція і, нарешті, вокал ... Особливим музичним гостем виступу буде Мелані Піонтек (саксофон, Берлін). - пишуть організатори.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів