Монетизація субсидій: усе, що потрібно знати закарпатцям

Монетизація субсидій: усе, що потрібно знати закарпатцям
Після отримання субсидії готівкою споживач повинен забезпечити оплату послуг – у разі простроченої заборгованості надалі державна підтримка не надаватиметься.

 

Із березня 2019 року змінився механізм виплати житлових субсидій, – нагадує департамент праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради. Для домогосподарств, яким субсидія призначена до 31 грудня 2018 року, починаючи з субсидії за лютий 2019 року, вона буде виплачуватися готівкою. Для домогосподарств, яким субсидія призначена з січня 2019 року, її надання здійснюється у грошовій формі, шляхом перерахування коштів АТ «Ощадбанк» для подальших розрахунків із надавачами послуг.

Розмір призначеної субсидії на оплату житлово-комунальних послуг за лютий 2019 року буде виплачено:

пенсіонерам – Пенсійним фондом України разом із пенсійною виплатою (доставка/виплата субсидії буде здійснена поштою або її буде зараховано на пенсійний банківський рахунок);

особам, які не одержують пенсію – АТ «Ощадбанк» шляхом виплати субсидії через банківський грошовий переказ (для цього необхідно після 12 березня 2019 року звернутись до будь-якого відділення банку з паспортом та ідентифікаційним номером).

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів