Чемпіонат України з таеквондо: серед переможців – закарпатці!

Чемпіонат України з таеквондо: серед переможців – закарпатці!
У столиці 1-3 березня відбувся Чемпіонат України з Таеквон-до. Загалом у турнірі серед юнаків, юніорів та дорослих взяли участь 1112 спортсменів із 16 областей. Закарпатську область представляли двоє спортсменів – Дарина Королович та Станіслав Сембер. Дарина провела 3 переможні двобої і зайняла 1 місце, а Станіслав посів 2 місце за результатами чотирьох поєдинків.

 

Відтак лише двоє спортсменів зі сріблом і золотом вивели Закарпаття на 6-місце серед інших областей України, команди яких у десятки разів переважали за чисельністю! Не менш цікаво та успішно виступили вихованці Владислава Короловича і Валентини Глухенько і в молодшій категорії – серед дітей, юнаків до зелених поясів в рамках чемпіонату всеукраїнського союзу таеквон-до. Представництво Korolovych team тут було значно більшим – на килим виходили 18 спортсменів. І також з відмінним результатом: 6 перших, 3 другі та 3 треті місця!

Чемпіонами стали: Артем Стрічко, Поліна Королович, Дарія Яцко, Іветта Гелеш, Володимир Зозуляк, Андрій Лущак. 2 місце зайняли: Микола Бонтей, Дмитро Бушко, Антон Василик. «Бронзу» завоювали: Денис Антошин, Олексій Тєляєв, Поліна Королович посіла 3 місце в силовому тесті.

Варто відзначити, що на турнірі була дуже висока конкуренція, адже в більшості категорій проводились по 4-5 боїв. Тренери Korolovych team дуже пишаються своїми вихованцями, адже всі продемонстрували гарну підготовку, справжній спортивний характер і отримали безцінний досвід, який, без сумніву, допоможе в майбутньому нашим спортсменам. Не вистачило Фортуни, і вони зупинилися за крок до омріяних нагород – Сергію Цифрі, Єгору Терновенку, Емілю Станко, Юрію Оленю, Владиславу Шмідзену, Олександру Біжику, Георгію Михалку.

 

05 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів