Закарпатський адвокат пояснив, чим поганий шаблон договору з Інтернету

Закарпатський адвокат пояснив, чим поганий шаблон договору з Інтернету
Закарпатський адвокат Микола Янєв роз'яснив, чи можуть виникнути у вас проблеми, якщо договір ви просто викачаєте з мережі Інтернет? Які потрібно знати нюанси? На що звертати увагу?

 

"Чим поганий шаблон договору з Інтернету? – запитує адвокат Микола Янєв. – Нічим. Якщо треба «якось» врегулювати відносини між сторонами – це саме те, що треба. Безсумнівно, для деяких видів відносин цього може бути цілком достатньо. Проте Вашою метою є інше, чи не так?

Договір – це не просто шаблон, який Ви скачали з Інтернету чи з якогось іншого джерела. Мета укладання договору – врахувати всі важливі аспекти конкретної діяльності. Розробка договору, який відповідає задачам та потребам його сторони, є запорукою юридичної захищеності такої сторони.

ВАЖЛИВО: Неповнота, неоднозначність норм чи некоректні посилання на норми законів у договорі можуть коштувати значних сум збитків чи стати підставою неможливості отримання належного за договором.

Юридична послуга – розробка договору полягає у підготовці конкретного виду договору, який буде відповідати побажанням сторін договору та вимогам чинного законодавства.

Важливо, щоб договір відповідав усім вимогам чинного законодавства щодо його оформлення, наявності істотних умов договору, наявності типових умов та ін. Правильно оформлений договір – гарантія можливості отримати захист Вашого права чи інтересу в майбутньому.

Тому не слід довіряти договірну роботу дилетантам чи недостатньо досвідченим правникам.

Хороший юрист – це такий юрист, котрий бачить природу руйнування договору до моменту його укладення. Зверніться до професіоналів – і ми надамо Вам найкращі варіанти умов договору для конкретної ситуації у бізнесі. Ми спеціалізуємося на розробці та аналізі договорів на відповідність чинному законодавству (у т.ч. договорів у сфері ЗЕД).

Щоби записатися на консультацію, будь ласка, заповніть форму на нашому сайті www.consensus.legal або телефонуйте +380662044643".

 

 

05 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів