Година Землі: закарпатців закликають взяти участь у всесвітній кампанії

Година Землі: закарпатців закликають взяти участь у всесвітній кампанії
30 березня о 20:30 (за місцевим часом) Україна разом з усім світом відзначатиме Годину Землі. У тисячах міст та містечок Планети символічно вимкнуть зайве освітлення будівель та пам’яток, люди та організації проводитимуть різноманітні флешмоби, концерти та освітні заходи .

 

Свою офіційну підтримку Годині Землі в Україні вже висловили ключові держустанови: Міністерство екології та природних ресурсів України, Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України. Активно підключаються до кампанії міста та містечка, навчальні заклади, бізнес та неурядові організації. Сотні активістів, установ та спільнот по всій Україні, серед яких Національна скаутська організація України “Пласт”, вже готують свої події Години Землі.

В Україні минулого року Година Землі об’єднала більше 75 міст, зусилля більше 80 організацій, 60+ компаній та 60+ навчальних закладів. Десятки ресторанів та кафе запросили своїх відвідувачів провести суботній вечір у романтичній атмосфері при свічках.

Мар'яна Хала

 

05 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів