Викрадення гаманця, металоконструкцій та навіть кроля: на чому ще зловили закарпатців?

Викрадення гаманця, металоконструкцій та навіть кроля: на чому ще зловили закарпатців?
Правоохоронці встановили осіб, які причетні до крадіжок в місті Ужгороді та Перечині, а також у Тячівському та Іршавському районах. За усіма фактами відкриті кримінальні провадження.

 

Правоохоронці Ужгородської поліції розкрили крадіжку гаманця ужгородки. За підозрою у злочині дільничні поліції відділу затримали 29-річну жительку  Перечина. Як встановили правоохоронці, жінка, знаходячись у одній з кондитерських крамниць міста,  викрала з сумки потерпілої гаманець із  документами та грошима. 

Працівники Перечинського відділення поліції викрили на крадіжці  двох місцевих мешканців. Перечинці, віком 16-ти та 26-ти років,  підозрюються  у крадіжці металоконструкцій з місцевого підприємства. 

Працівники Іршавського відділення поліції розслідують крадіжку  двоколісного транспортного засобу. У злочині підозрюється 54-річний мешканець села Заріччя. 

Крадіжку з території  підприємства у селищі Тересва розкрили працівники кримінальної поліції Тячівського відділу. З приватної території  невідомий викрав  кроля, вартістю 8 тисяч гривень. Вжитими заходами поліція встановила особу причетного до крадіжки. Ним виявився 34-річний мешканець того ж  села.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

05 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів