Безкоштовно в "Артек" чи "Молоду гвардію": як отримати путівку закарпатським дітям?

Безкоштовно в "Артек" чи "Молоду гвардію": як отримати путівку закарпатським дітям?
Про те, що дитячу оздоровчу кампанію-2019 відкрито інформує Департамент соціального захисту населення Закарпатської облдержадміністрації.

 

Відповідно до розподілу Міністерства соціальної політики України для дітей пільгових категорій Закарпатської області було виділено 62 путівки: 31– до державного підприємства „Український дитячий центр ,,Молода гвардія” та 31 путівка – до державного підприємства України ,,Міжнародний дитячий центр ,,Артек”.

62 юних закарпатців (інформація про кількість путівок в розрізі адміністративно-територіальних одиниць додається) зі станції Ужгород від’їхали до вищевказаних центрів на оздоровлення та відпочинок. Це для них має бути незабутньою пригодою, сповненою нових вражень та емоцій, якими вони будуть після повернення ділитися з рідними та друзями.

Оздоровлення в ,,Артеку” та ,,Молодій гвардії” триватиме цілий рік. Всім бажаючим отримати незабутні враження слід звернутися із заявою та відповідним пакетом документів до управлінь соціального захисту населення за місцем проживання або реєстрації. Контактна особа в департаменті соціального захисту населення Закарпатської ОДА: Уляна Русин, телефон 066 120 83 81.

Інформація про надання пільгових путівок до ДП УДЦ „Молода гвардія”

Інформація про надання пільгових путівок до ДПУ „МДЦ „Артек”

 

 

06 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів